Samenwerking THP² en Selfcare

Maak je deelnemers meer betrokken in hun eigen regie door geintergreerde gezondheidsmonitoring van keurings- en interventie data.

Met THP² en Selfcare neem je als organisatie samen met je medewerkers zelf het voortouw om hun gezondheid te verbeteren. Door spel en inzicht met elkaar te combineren, krijgt de medewerker ondersteuning in de eigen gezondheid. 

De samenwerking van THP² met Selfcare maakt het mogelijk om alle meetgegevens zichtbaar te maken in een eenvoudige app en vervolgens andere metingen en informatie te verzamelen.

Eenvoudige toegang medische informatie: 

Met de app is het eenvoudig om je medische informatie te delen met een coach of een bedrijfsarts wanneer je daar zelf de toestemming toe geeft. Dit zorgt voor een snellere afwikkeling bij de bedrijfsarts indien je dit zou wensen. Je kunt ook andere gezondheidsinfo delen indien je dit wilt. Met de nieuwste meettechnieken, zoals slaap-sensoren, hartslagmonitors en activity trackers bieden THP² en Selfcare een nieuwe manier van preventief vitaliteitsmanagement.

Challenges:

Met de (stappen-)challenges draait alles om bewegen! Hierin kunnen collega’s elkaar stimuleren en uitdagen om tijdens en na het werk elkaar te motiveren om meer te bewegen. Deelnemers strijden in groepen met elkaar om als eerste in bijvoorbeeld Barcelona aan te komen, of door de woestijn te lopen. Je kunt zelf challenges samenstellen en doelen bepalen, ook kan je als bedrijf samen bewegen voor een goed doel. Deze onderlinge samenwerking en competitie stimuleren het gesprek over gezondheid op de werkvloer. Bovendien zorgt het voor een positieve werksfeer!