THP² presents AfaScan

Ontdek je echte fysieke conditie

Video Presentatie

De AfaScan van THP² is het eerste geïntegreerde high-tech fitness beoordelingsplatform ter wereld. AfaScan meetexplosiviteit, kracht, balans, flexibiliteit, behendigheid en uithoudingsvermogen. AfaScan stelt personaltrainers, coaches en sporters in staat om fitnessniveaus te beoordelen als nooit tevoren. Diepgaande analyse van testgegevens motiveert sporters en atleten om hun doelen te bereiken. Progressie wordt zichtbaar gemaakt in elke trainingssessie. De optionele 3D-scanfunctie toont nauwkeurig het door trainingseffect ontstane individuele lichamelijke verandering. 

Professionele Prestatie Data
De THP² AfaScan analyseert alle belangrijke spiergroepen en honderden individuele atletische bewegingen.Het systeem voert op professionele wijze beoordelingen uit van sporttrainingen, zoals explosiviteit, maximale kracht en balans tijdens verticale sprong en landing. De allernieuwste sensortechnologie toont verborgen parameters, zoals maximale push force-ups en maximale step frequentie 

Fitnesstest Rapport – Nauwkeurig en Uitvoerig

THP² AfaScan beoordelingsrapporten geven een samenvatting van explosiviteit, kracht, balans, flexibiliteit, behendigheid en uithoudingsvermogen van een persoon. Het geeft de relatieve sterkte weer van de belangrijkste spiergroepen. Het biedt ook gedetailleerde prestatiegegevens van elke atletische beweging. Nu kunnen coaches en personal trainers snel de sterke en zwakke punten van sporters beoordelen. Dit stelt hen in staat om op eenvoudige wijze op maat gemaakte trainingsprogramma’s te maken om zo efficiënter fitness doelen te bereiken.