Samenwerking THP² Europe en Fys’Optima

THP2 Europe BV heeft voor Fys’Optima en InPraktijk  een web based applicatie ontwikkeld waar alle aangesloten In Praktijk en Fys’Optima en praktijken d.m.v. een centrale licentie gebruik van kunnen maken.

THP² is een managementsysteem voor periodiek medisch onderzoek en aanbevelingen voor activiteiten. Het systeem is modulair van opbouw zo kunnen b.v. templates voor rapportages per praktijk op maat worden ingericht. Hierdoor ontstaat er een laagdrempelige mogelijkheid om een volledig gezondheidsrapport te genereren waarbij zowel de mentale als de fysieke aspecten kunnen worden gevisualiseerd. Naast de individuele terugkoppeling van de rapportages aan deelnemers, bestaat ook de mogelijkheid data in groepsverband te exporteren.

THP² Europe biedt samen met Fys’Optima en InPraktijk trainingsdagen aan voor het gebruik van de applicatie en voor de uitvoer van Periodiek Medisch Onderzoek (P.M.O’s). THP² Europe is door Fys’Optima en InPraktijk voorgesteld als prefered supplier voor hardware en verbruiksartikelen t.b.v. de uitvoer van gezondheidstesten.