THP² Europe slaat de handen inéén met de lifestyleprogramma’s BenFit en Body Support.

Nieuwe Health Check-campagne van THP² het Total Health & Performance Plan en BenFit ondersteunt ondernemers met werven van nieuwe leden.

Met behulp van de Health Check-campagne ondersteunen zij de fitnessondernemer in het werven van nieuwe leden. Met het aanbieden van gratis Health Checks straalt de ondernemer een veilige sportomgeving uit die zorg draagt voor de gezondheid van zijn leden.

Health Check

Nadat de sportscholen een aantal maanden dicht zijn geweest moeten deelnemers weer opnieuw starten met sporten en coaching. Een HealthCheck kan duidelijk maken op welke leefstijl-vlakken de verbetering moet plaatsvinden. Deelnemers die gebruik maken van de Health Check vullen een online vragenlijst in en komen vervolgens naar het sportcentrum voor een lichaamsmeting. In een afspraak op de club wordt het persoonlijke HealthCheck-rapport besproken. 

Het maakt duidelijk op welke lifestyle-vlakken de deelnemer goed scoort of juist tekortkomt, iets waar de club uitstekend in kan begeleiden. Een advies voor een passend programma of abonnement volgt. De marketing en software van deze HealthCheck-actie worden gratis ter beschikking gesteld voor aangesloten clubs.

Ben je al bij BenFit of Body Support aangesloten of heb je Interesse om je aan te sluiten bij het netwerk van BenFit of Body Support of wil je meer informatie over THP² het Total Health & Performance Plan neem dan contact  met ons op !